Kurser

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Psykolog – Kurser og foredrag med udgangspunkt i psykisk sundhed

Jeg tilbyder bl.a. kurser og foredrag inden for psykologiske emner som angst, stress og depression. Kurser og foredrag tager udgangspunkt i forståelsen af at overtænkning er roden til psykisk forstyrrelse. Vi er grundlæggende designet til psykisk sundhed og har alle evnen til at falde tilbage i roen.

Mit fokus er typisk at præsentere de psykologiske vanskeligheder på en let tilgængelig måde med dagligdags eksempler, der viser hvordan de berørte børn/unge oplever verden, og hvordan vi kan møde dem på en måde, der skaber ro og udvikling.
Kurser og foredrag vil som oftest være brudt op af øvelser, gruppearbejde eller små film dels for at give en varieret dag, hvor opmærksomheden holder, dels for at sikre at kursisterne får tid til refleksion over egen praksis i løbet af dagen. Man kan som bekendt ikke hælde viden på folk, så jeg sætter gerne folk i arbejdstøjet under kurset for at reflektere den ny viden ind i egen kontekst.

Har du en ide til et kursus, der ikke er beskrevet, så kontakt mig om mulighederne.

 

Senest afholdte kurser:

Samtaler med unge om deres medfødte psykiske sundhed (For fagpersoner)

Sindet – vores vidunderlige design. Vi er skabt til at trives (for konfirmandforældre)

Angst hos eleverne – hvordan kan vi hjælpe? (For gymnasielærere)

Det selvregulerende sind (Hospice)