Det praktiske

Tidsbestilling

Ring eller sms og book tid på 93952757 eller send mail på kontakt@gelbek.dk

Betaling

  • Pris: 1000,- per time
  • Betaling kontant, med VISAkort eller med MobilePay til: 34423
  • Afbestilling af tid senest dagen inden kl 16.00. For sen afbestilling faktureres fuldt.

MobilePay

 

Tilskud

Jeg kan indberette til Sygesikringen Danmark, hvis du er medlem. Du vil efterfølgende få udbetalt tilskuddet fra Sygesikringen Danmark.

Jeg er tilmeldt PenSam samt Danica sundhedsforsikring. Dansk Sundhedssikring kan sandsynligvis også benyttes.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, der har frit valg af psykolog, så kan vi køre det igennem dem. Husk at spørg, hvordan proceduren er og hvilke oplysninger, de har behov for, der står på kvitteringen.

Jeg har IKKE ydernummer og du kan således ikke få tilskud fra det offentlige med en henvisning hos mig.

 

Information om personfølsomme oplysninger

Som psykolog er jeg forpligtet til at holde journal. Dvs at jeg opretter en journal i dit navn, hvori jeg har mine notater. Journalen og dermed dine personoplysninger opbevares i et aflåst arkivskab. Som psykolog er jeg ifølge sundhedsloven forpligtet til at opbevare journalen i 5 år, hvorefter jeg makulerer journalen.

I journalen har jeg typisk oplysninger om dit navn, dit telefonnummer og de oplysninger, du giver mig, der er relevante for, at jeg kan hjælpe og støtte dig. Hvis du har oplyst dit cpr nummer, adresse eller lignende, vil det ligeledes indgå i mine notater. Da jeg har tavshedspligt bliver dine informationer ikke givet videre, med mindre der er helt særlige forhold, der betyder, at jeg skal bryde min tavshedspligt og bruge min udvidede oplysningspligt for at beskytte børn og unge under 18 år, hvis udvikling er i fare. Hvis jeg indhenter oplysninger fra 3. part, vil jeg forinden bede om dit samtykke.

Hvis du har videreformidlet information fra din læge, forsikringsselskab, lærer eller andre, vil disse også indgå i journalen.

Jeg har generelt ikke mails liggende på computeren. Disse indføres i journalen og slettes typisk efter en uge.

Sygesikringen Danmark: Hvis du får tilskud via Sygesikringen Danmark, oplyser jeg denne om antal timer, dato, antal personer samt om problemet er noget, der ville kunne blive dækket af det offentlige. For at få tilskud er jeg nødt til at indtaste dit cprnummer.

Forsikringen: Hvis du får tilskud via din forsikring, oplyser jeg typisk denne om antal timer, dato, antal personer samt om problemet er noget, der ville kunne blive dækket af det offentlige. For at få tilskud er jeg nødt til at indtaste dit cprnummer.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende behandling af dine personfølsomme data.